Husrensning

Ibland kan man få oönskat besök i hemmet eller uppleva att energin är inte bra i huset. En husrensning har för syfte att ta reda på vad det är som stör i din bostad och sedan att se till att störande energier blir borttagna eller transformerade till något mera positivt.

Jag inleder husrensningen med att gå runt i bostaden och känna in vad för energier finns och förmedla vad dessa är med eventuella budskap. Efter det utför jag själva rensningen där störande energier dirigeras in i ljuset eller transformeras. Det är bra om alla (vuxna) som är påverkade är hemma vid tidpunkten för besöket. Barn får närvara om föräldrarna uttryckligen tillåter detta, jag rekommenderar dock att unga barn och tonåringar är ej närvarande under besöket. En husrensning brukar ta upp till två timmar men kan ibland ta längre.

Jag har gått utbildning hos Vendela Cederholm och har även beskrivits som en yngre version av Terry Evans med min lätt engelsk dialekt!

Pris: 1750 kr inkl moms (upp till 2 timmar), utöver 2 timmar tillkommer 350 kr per påbörjad halvtimme.

Reskostnaden: Resor upp till två mil från Tallkrogen ingår. Längre resor debiteras med en kostnad på 50kr per mil (tur – och returresan inräknade).

Kommentarer inaktiverade.