Hemmaseans

En hemmaseans är en seans där deltagarna kan få budskap från andra sidan i bekvämlighet av ditt eget hem, eller annan lokal om du så väljer. Jag erbjuder hemmaseans för minst 6 deltagare – bjud gärna in släkt och vänner och upplev en annorlunda kväll!

Som med en vanlig offentlig seans, jag kan inte garantera budskap till alla deltagare även om jag strävar efter detta. Oftast blir budskapen av en sådan karaktär att alla närvarande får en lyft, andevärlden är mån om varenda en.

Du kan boka hemmaseans via kontaktformuläret/E-post eller via telefon (0761993181). Var ute i god tid, då jag kan inte garantera att jag är tillgänglig precis den dagen du önskar! Jag kan utföra hemmaseanser kvällstid eller på helgen, ibland vardagar lunchtid.

Kostnaden blir 300kr per deltagare (minst 6) inkl moms och betalas på plats av den som beställer med kort, kontant eller Swish. Beställaren får själv ta valfritt bidrag från alla deltagare om så önskas. Resekostnader tillkommer när platsen ligger mer än 2 mil från mitt hem (Olympiavägen 8, Enskede) med en kostnad av 50kr per mil (tur- och returresan inräknat).

Kommentarer inaktiverade.