Medium

Tom är en erfaren medium som erbjuder såväl enskilda vägledningar och sittningar som seanser och kurser/cirklar i grupp. Han är även verksam som transmedium.

En medial vägledning är ett sätt för dig att få mer information gällande din nuvarande situation. Med den information kan du sedan ta mera medvetna val och beslut. Människor väntar ofta tills livet blir krångligt eller det finns stora beslut att ta innan de bokar en medial vägledning. Däremot kan det vara en stor fördel att besöka en medium även under lugna perioder. Med rätt information från dina hjälpare och anförvanter i andevärlden kan du mycket väl undvika stormarna och segla obehindrat genom livet.

En seans sker oftast inför en grupp. Tom håller offentliga seanser regelbundet – på en Insiktskväll går Tom i lätt eller djup trans och andevärlden kan kommunicera med deltagarna mera direkt. Oftast får publiken ställa frågor till en eller flera av Toms andliga guider. Han tar även emot bokningar för event (en grupp av minst fem personer) vid till exempel en hemmaseans.

Tom har hållit kurser och cirklar sedan hösten 2016. För information om kommande evenemang och cirklar, se gärna under fliken Kurser.

Mer information hittar du i underkategorierna i menyn.

Kommentarer inaktiverade.