Lifecoaching

Uppnå dina mål

Lifecoaching hjälper dig nå dina mål

Har du mål som du vill uppnå? Vill du göra förändringar i ditt liv? Då kan lifecoaching vara rätt verktyg för dig. Oavsett var vi befinner oss i livet är vi alltid på väg någonstans. Lifecoaching ger dig verktygen att kartlägga ditt liv och välja den snabbaste vägen till dina önskade resultat.

Lifecoaching kan vara till stor hjälp på många plan, både i den personliga utvecklingen, i karriären eller i dina relationer. Med utgångspunkt från att det du får i livet är ett resultat av det du gör, med coaching kan du få klarhet i varför du befinner dig där du är i livet, få insikter om hur du tar dig förbi de hinder som finns och lär dig hur du ska göra för att dina drömmar kan bli verklighet.

Du kan boka ett utforskande samtal för att ta reda på om lifecoaching är något som kan hjälpa dig. Vi lägger upp en plan för din coaching så att du får de resultat som du vill ha snarast möjligt.

Priser

En lifecoaching-session (60 min) kostar 900 kr inkl moms och kan bokas via Bokadirekt.

Utforskande samtal (30 min) bokas på samma sätt och kostar 300 kr inkl moms. Observera att utforskande samtal handlar om att lägga upp en plan för din coaching; priset för det utforskande samtalet dras av från den första coachingsessionen.

 

Kommentarer inaktiverade.