Healing

Healingsession

Healingsession

Healing handlar om att uppnå en inre balans och att kroppens energi får flöda obehindrat. När kroppens subtila energier är i flöde, följer livet och den fysiska kroppen efter.

Tom är certifierad inom både andlig healing och Atlantis healing. När du bokar en healingsession får du healing på den nivå som du behöver i stunden. Sessionen börjar med ett kortare samtal om dina behov och förväntningar från sessionen. Efter detta får du vila och uppleva en behaglig avkoppling medan du tar emot energi som hjälper dig släppa det gamla och förstärker det du behöver just nu. Efter sessionen finns det tid för ytterligare samtal där Tom kan även förmedla information som han har fått till sig under sessionen.

Det är inte alltid lätt eller önskvärt att skilja mellan andlig och Atlantis healing. I andlig healing blir du hjälpt av både guider och de som står dig nära på andra sidan för att uppnå bättre balans och de får tillfälle att stödja dig i alla aspekter av ditt liv. Atlantis healing är oftast djupare och du blir hjälpt och stöttat av uppstigna mästare och änglar som är verksamma på en djupare, själslig nivå.

Oftast upplevs skillnad efter bara en session. Effekten av healing kan dock bli mycket förstärkt av upprepade sessioner.

Pris: 800 kr inkl moms (60 min)

Du kan boka även healing på distans, läs mer om distanshealing.

Kommentarer inaktiverade.