Hur väljer du rätt healing?

Det finns ett ökande utbud av olika healingvarianter därute. Som när vi går förbi kaffeförpackningarna på mataffären där det erbjuds rundade smaker, rättvisemärkningar, olika färger på förpackningarna, kaffebönor från fjärran länder, mindre, större. I healingvärlden kan vi bli behandlade med kvantum, i 5D eller 7D, andligt eller intuitivt, reconnectad eller soul-body fusad. Precis som kaffe är kaffe, så är healing healing.

Choices

Hur väljer man rätt?

Egentligen finns det ungefär lika många olika sorters healing som det finns människor på jorden, eller kanske ännu fler. Vi kan alla ’hela’ och vi alla har mängder med väsen och hjälpare som kan förmedla denna healing till och genom oss. Ibland behöver vi dock söka upp någon annan som kan hjälpa oss på vägen, precis som vi ibland behöver fråga någon i Paris hur vi lättast tar oss fram till Pont Neuf.

När du ska välja vilken healing som passar dig bäst, så finns det några enkla frågor som du kan ta till hjälp:

  1. Behöver jag healing just nu?
  2. Vill jag resa långt, vill jag hitta någon på min ort eller vill jag hellre vara hemma och få på distans?
  3. Vilka healers passar in på fråga nummer 2, och av dessa vilken är det som jag tilltalas av eller dras till mest just nu?

Buddha

För den första frågan, alla behöver någon form av healing. Det finns oftast något som sitter djupt inom oss som vill dra oss bakåt, någon rädsla eller trauma som finns där för att övervinnas och därigenom bidra till vår fortsatta utveckling. Väldigt få människor på jorden anses ha varit fulländade – och de skulle säkert själva ha sagt om tillfrågad att de var ’work-in-progress’. Healing handlar om vår eftersträvan efter det oändliga, en teknik som hjälper oss på vägen och som kan vara mycket kraftfull när det finns uppenbara hinder (fysiska, emotionella eller mentala) i nuet. Jag skulle vilja påstå att vi får healing mest hela tiden från vår omgivning, eller om du väljer att vara öppen för det – ditt andliga team. Ibland kan vi dock känna ett större behov av att agera och ta tag i situationen, det är då som det kan vara mest lämpligt att boka en specifik tid för en healingsession.

När vi har bestämt oss för att söka upp en healer kan vi då titta efter utbudet. Vissa är beredda att resa långt för att komma till en specifik healer, t ex till John of God i Brasilien. I så fall blir oftast själva resan en del av processen. För de flesta sätter ekonomin begränsningar på hur långt de kan åka. Som tur är, finns det numera många duktiga och utbildade healers inom närområdet på de flesta orter. Om även detta kan kännas för långt, kan du vara lugn i att healing fungerar lika bra på distans – våra andliga hjälpare är inte lika begränsade som oss med tågtider och har definitivt inte behovet av att kroppsligen vara på samma plats, utan de kan förmedla healing var du än befinner dig.

Coffee plantation

Då återstår bara sista frågan. Vad känns rätt för dig? Om du känner att du behöver healing med inslag av 7D och kvantum finns det relativt få som erbjuder detta. Precis på samma sätt, om du vill absolut ha kaffe som har odlats endast i Peru på 1800 meters höjd så finns det förmodligen relativt få kaffepaket att välja bland. All healing sker i stunden, all healing är för ditt bästa och endast du kan känna eller veta vilken healing är rätt för dig just nu. Var öppen för att den godaste maträtten inte alltid kommer i den snyggaste förpackningen. Visst sitter det bra med en chateaubriand ibland. Men ibland är köttbullar med potatismos en riktig delikatess!

Måste du hålla dig till samma healer sedan? Absolut inte. Allt eftersom tiden går och dina förutsättningar ändras, kan det vara bra att känna efter om du behöver något nytt.

Är det bra att ta flera sessioner med samma healer? Absolut. För varje gång stärks bandet av healingenergi genom healern och till dig och du får bättre och mera sammanhängande effekter. Du känner när det är dags att gå vidare.

Jag önskar dig allt gott och hoppas du hittar den healing om är absolut bäst för dig, just här och nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *