Mot Arthur Findlay College och transfördjupning

Äntligen är jag på väg! Jag har längtat efter att besöka Arthur Findlay mellan London och Cambridge i flera år. Här kan man studera och lära sig allt inom healing och medialitet. Flera kollegor har varit och lovordat stället, och nu har jag tagit chansen.

Resan började egentligen förra hösten, då jag bestämde mig att ett av mina mål för 2017 var att gå en kurs där. Just då kändes det avlägset, med planer att sambon skulle flytta in, lite väl stora variationer i kassaflödet och en hel del annat att ta itu med.

Nu, för ett par månader sedan, såg jag just den kursen jag ville delta i – Experimental Trance. Jag bestämde mig; om jag fick en plats med en så sen ansökan, skulle jag åka. Universum fixar finansieringen.

Och så har det blivit, extrauppdragen som översättare har rullat in. Tänk, att bara ta ett steg mot ett mål, att lyssna på min passion så har det blivit möjligt.

Frukost på Arlanda

Frukost på Arlanda

Så nu sitter jag i Terminal 5, ett par dagar ska jag hälsa på min far (84) och mor (80) och är tacksam att jag kan fortfarande kommunicera med dem utan att ta till mina mediala förmågor. Sen bär det av mot Stansted Hall och den berömde Arthur Findlay College.

Hade det blivit möjligt om jag inte hade bestämt mig utan väntat tills jag sparat ihop? Kanske, omöjligt att säga men det som är sant i nuet är att jag är på väg och det ordnade sig.

 

Våga drömma, sätta mål och ta det där första steget du också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *