Välkommen till Tallkrogen Healings nya hemsida!

Tallkrogen Healing

Tallkrogen Healing

Vissa projekt tar en stund att förverkliga. Från behov kläcks en idé. Från en idé kläcks en plan. Följer man sedan planen så blir det ett resultat. Ibland kan det uppstå svackor eller andra projekt blir mer prioriterade en stund. Då tar planen mer tid, men bara idén finns med en måtta vilja, så blir slutresultatet färdigt!

Allting vi ser och upplever i världen runt omkring oss är ett resultat av att någon hade ett behov och från behovet kläcktes en idé. Från telefonen eller datorn du läser på just nu, skorna du har på fötterna, själva internet som gör att du kan ladda ner information när du vill – till och med det svenska språket som du för ett ögonblick sedan inte ens tänkte på att du läser för att förstå mina tankegångar.

Så föds en ny hemsida. Från behov, via idé och plan fram till resultatet du har framför dig nu.

Och så är det med allting som du vill uppnå, alla behov du har. Vill du få hjälp på vägen, antingen genom coaching, healing eller med hjälp av all information som ett gediget medium kan förmedla till dig?

Allt är möjligt, bara du vill. Välkommen återigen till Tallkrogen Healing i ny beklädnad på nätet och allt som Tom Taylor har att erbjuda dig!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *